Fejl i realtidskurser på iPhone og iPad

Vores udviklere er i fuld gang med opgaven

Vi oplever igen fejl med realtidskurserne på iPad og iPhones. Disse problemer er dog relateret direkte til Safari-browseren. Vores anbefaling er derfor at du, indtil videre, benytter Google Chrome til realtidskurserne - da denne browser ikke lider under disse problemer.

Gammel fejl:

Denne fejl er blevet løst i uge 51

Vi har i øjeblikket problemer med at få realtidskurserne til at køre korrekt på både iPhone og iPad.

Vores udviklere arbejder på at få problemet løst så hurtigt som muligt.

Vi beklager ulejligheden!