Fejl i porteføljen - LØST

Denne fejl er blevet løst i uge 51

Oversigt og Kurser

I porteføljen kan man desværre opleve problemer med at se og vælge enten 'Oversigt' eller 'Kurser' i den lysegrå porteføljemenu.

De fleste vil kun opleve at markøren står forkert dvs. enten kun står på 'Oversigt' eller 'Kurser', mens man, hvis man klikker på en af dem, vil opleve at komme til den rigtige side.

Andre oplever at de kun kan se den samme side, uanset hvilket af menupunkterne de trykker på.

Vi er opmærksomme på begge problemer, og arbejder på at få det løst.

Eksempel af siderne 'Oversigt' og 'Kurser' kan ses længere nede.

Afkast

Vi er blevet gjort opmærksomme på, at der kan forekomme forkerte afkastberegninger grundet manglende indregning af kurtage eller forkert angivelse af denne.

Dette arbejder vi ligeledes på at få rettet til så hurtigt som muligt.

Vi beklager ulejligheden!

Oversigt

Kurser