At gemme indstillinger på grafen

Det er nu muligt at gemme indstillingerne på den avancerede graf, når man har indsat sine foretrukne tekniske indikatorer.

Dette gøres med de to sidste knapper i den øverste menulinje i grafen - de to knapper med en sky i.

Den første knap bruges til at hente de gemte indstillinger, og den anden knap bruges til at gemme dem.

Bemærk venligst, at man skal være logget ind på sin bruger, før knapperne kommer til syne.