Tilføj glidende gennemsnit (MA) til grafen

For at tilføje et glidende gennemsnit til de nye grafer vælges først den avancerede graf -> Indicators -> Her findes eller søges efter Moving average (MA)

Denne indikator vil fremgå i øverste venstre hjørne af grafen som en ny linje under navnet på det givne papir. Det vil som standard blive tilføjet som et glidende gennemsnit på 9 dage (MA9). Dette kan ændres ved at:

- Vælge Format (indstillinger)

- Under Length ændre til den ønskede længde

- Trykke OK

Denne proces kan udføres så mange gange det måtte ønskes f.eks. hvis man både ønsker et glidende gennemsnit på 200 og 50 på samme tid.

For uddybning af grafen henvises til forklaring af grafer