Hvordan sletter jeg mine cookies?

Hvis du har problemer med at modtage realtidskurser på en computer, kan det ofte hjælpe at slette dine cookies. Nedenfor er vist en guide til dette i de tre mest brugte browsere.

Google Chrome

Klik på de 3 streger i øverste højre hjørne.
Vælg "indstillinger"
Tryk "Vis avancerede indstillinger..."
Find punktet "Beskyttelse af personlige oplysninger" og tryk på "ryd browserdata.."
Vælg ryd elementer for "altid"
Sæt flueben i de fire øverste punkter (hvis det ikke allerede er gjort)
Tryk på "ryd browserdata"

Internet Explorer

Hvis du bruger Internet Explorer kan du prøve følgende:
Klik på tandhjulet i øverste højre hjørne (eller noget der hedder funktioner(venstre hjørne)),
Klik på ”internetindstillinger”,
Klik på "generelt" oppe i toppen, find der, hvor der står ”browserdata” og tryk ”slet”
Fjern fluebenet i "Bevar browserdata om favoritsteder" , sæt flueben i "Midlertidige internetfiler" og "Cookies" og klik på "Slet”.
Prøv at lukke internettet ned og start det op igen.

Firefox

Find indstillinger i bunden af browseren,
klik på tandhjulet, find privatliv og tryk her,
kig lidt ned af siden og klik der,
hvor der med blå skrift står: fjerne individuelle cookies, og tryk ok.
Prøv at lukke din browser og åben den igen.​​