Problemer med login

Hvis du har problemer med login, kan det skyldes flere ting. Det første du skal gøre, er at tjekke om du benytter det rigtige brugernavn og adgangskode.

Sommetider kan der ligge nogle gamle cookies og forstyrre i browseren. En løsning kan derfor være at slette sine cookies. Hvis det heller ikke hjælper, skal du kontakte os på support@euroinvestor.com

Hvis du har glemt dit kodeord, henviser vi til Glemt kodeord