En aktie opdateres ikke længere i min portefølje?

Er der en aktie i din portefølje der ikke længere opdateres, kan det skyldes følgende.

• Aktien har skiftet symbol, f.eks. i forbindelse med split/opkøb eller fusion.
  • Aktien er blevet afnoteret.

I første tilfælde skal du blot finde aktien med det nye symbol, ved at benytte søgefeltet i porteføljen, og indtaste dine handler under dette symbol. - Du kan ofte finde den i aktiens index.

Sådan tilføjer du den påny:

Søg efter instrumentets nye symbol i din portefølje.

Hvis du ikke kan finde instrumentet i søgefeltet kan du tilføje det ved at trykke på (+ tilføj til portefølje) på aktiens side.

Det gør du sådan:

1. Find det opdaterede papir på Euroinvestor.dk - Indeks eller investeringsforeningsoversigt
  2. Vælg det specifikke papir
  3. Tryk på (+ tilføj til portefølje) på aktiens side.

​Hvis dette ikke virker, må du meget gerne kontakte os på support@euroinvestor.com

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere.