Jeg kan ikke se min portefølje på mobil versionen

Hvis du ikke kan finde din portefølje når du benytter din mobil, kan det skyldes, at de lister du følger på din bruger, ikke er porteføljer men overvågningslister.

Hvad er forskellen:
I en portefølje skal man indtaste købs/salgspris og antal købte papirer. Her er det ligeledes muligt at beregne din investerings afkast og udvikling.

En overvågningsliste er en brugerdefineret liste, hvor man kan følge den aktuelle kursudvikling på de valgte aktier.

Ved at vælge menupunktet "Overvågningslister" kan du muligvis finde dine lister, der ikke fremgår af 'mine porteføljer'