Hvordan sletter jeg min bruger?

Når først din bruger er slettet, vil den ikke længere være mulig at genskabe.

Alle dine indtastede oplysninger vil forsvinde og indlæg i debatten rykket til "Deleted user".

 

For at slette din bruger, skal du skrive til support@euroinvestor.com, og bekræfte, at du ønsker din bruger slettet. 

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere.
Drevet af Zendesk