Cockpit er lukket

Efter længere tids bevarelse har vi nu valgt at lukke ned for Cockpit.

Cockpit var et godt program, og har tjent megen lykke hos både os og vores brugere.

Desværre var Cockpit bygget på en gammel teknologi, og stod til at skulle laves helt forfra, hvis det fortsat skulle fungere korrekt.

Interessen for Cockpit har dog været så faldende, at vi i sommers valgte at stoppe udviklingen af det, og nu vælger at lukke helt ned for det.

For de af jer, som har været glade for Cockpit, beklager vi selvfølgelig at måtte lukke ned. Vi har gemt al indhold og alle funktioner fra Cockpit, som vi vil tage med til vores videre udvikling af Euroinvestor sitet.

Alle henvendelser omkring Cockpit bedes sendt til support@euroinvestor.com