Genindføring af adresselinje under profilindstillinger

Vi har genindført muligheden for at se, ændre og tilføje en adresse under profilindstillingerne. Dette har betydning for den faktura man får, hvis man køber et abonnement hos os.

Denne findes under profilindstillinger (brugernavn øverste højre hjørne) -> Rediger profil -> Personoplysninger

På faktura vil være påtrykt den adresse, som man har stående på sin profil. Adressen er valgfri. Hvis man ikke skriver noget, vil linjen på faktura være skjult.

Flere brugere havde en gammel adresse stående på deres profil, som derfor også kom med på faktura, men uden de kunne ændre i denne. Andre har ønsket blot at kunne tilføje en adresse af bogføringsmæssige årsager. Derfor har vi nu genindført denne valgfrie linje.

Alle oplysninger angivet under 'Personoplysninger' er selvfølgelig personlige, og vil ikke kunne ses af andre.