Knappen 'Diskussioner'

Knappen, som findes i menubjælken for alle instrumenter, er blevet ændret. Før viste denne til et ældre layout af debatten, hvorimod den nu viser til vores egentlige debatside - dog sorteret for den specifikke aktie man kom fra.

Det vil sige hvis man er inde på oversigten over Pandora, og herfra trykker på knappen 'Diskussioner', bliver man ført til debatten sorteret efter aktien Pandora - som vist i nedenstående eksempel.

Ved tryk på 'Diskussioner'

Føres man nu til ->