Sammenlign med

Hvis du ønsker at sammenligne en aktie, obligation, valuta eller lignende med et andet papir, skal du i grafen vælge knappen  påført et ikon med en 'vægt' på.

Herefter kan du vælge to ting; Compare eller Add Symbol.

Compare bruges til at sammenligne to papirer med hinanden - dvs. at y-aksen bliver ændret til at vise den procentvise ændring i kursen.

Add symbol bruges til simpelt at tilføje et ekstra symbol til grafen, uden at ændre på layout.

Eksempel

I nedenstående billede vises grafen for DKK/USD, hvorefter denne bliver sammenlignet med EUR/USD.